Uppraggad av litterär agent!

Jag har blivit uppraggad av en litterär agent! 

I slutet av februari tog den litterära agenten  ”Arena Scripts AB” kontakt med mig och frågade om jag var intresserad av att skriva kontrakt på utgivning av e-bok och ljudbok av min bok ”När ska ni skaffa barn då – en bok om ofrivillig barnlöshet”.  Jag måste passa på och skryta om att några av agentens andra klienter är bland andra Peter Jöback, Joakim Lundell, Samantha Fox, Alexander Gustafsson och Robin Söderling.

Sedan en tid tillbaka är kontraktet är påskrivet och i slutet av maj beräknas ljudboken släppas. Någon vecka in i juni ska även e-boken vara klar och finnas att läsa via de stora e- och ljudbokstjänsterna. Jippie!

Jag hoppas att de nya formaten ska göra att boken hittar nya och fler läsare. Eller ja, bäst hade det ju varit om min bok inte behövdes – jag önskar ingen upplevelsen av att befinna sig i ofrivillig barnlöshet – men tyvärr drabbas cirka 10-15 % av alla par av ofrivillig barnlöshet och jag vet att min bok behövs och gör nytta. Den sätter ord på sådant som många upplever eller har upplevt. Min önskan med boken har alltid varit att mina ord ska ge andra människor just ord. Ibland (eller jag minns det som väldigt ofta) är det svårt att prata om det där ofrivilliga som följer dig likt en svart skugga hela tiden. Klumpen i magen som ständigt finns där och rädslan över att få en fråga om barn och om inte vi ska skaffa några snart.  Det är fruktansvärt och ganska ofta, när vi befann oss i ofrivillig barnlöshet, hade jag inga ord. Jag orkade och ville inte prata om det som gjorde mig livrädd. Jag hoppas att det inte enbart är de ofrivilliga barnlösa som läser/lyssnar på min bok. Mitt mål har också varit att boken ska nå ut till de som har någon i sin närhet som är ofrivilligt barnlös och med tanke på statistiken så är det ganska många av oss som har det. Förhoppningsvis kan min bok ge dessa läsare/lyssnare en inblick i vad de ofrivilligt barnlösa går igenom.

Än är det några veckor kvar av busiga april men när maj är här och boken är släppt så kommer jag givetvis visa upp min nya stolthet. Jag har lite annat på gång också, som är kopplat till mitt författarskap och jag hyser stor förhoppning om att mitt skrivande är på väg just i den riktning jag önskar och arbetar för. Mer om detta i ett annat inlägg. Bye bye så länge!