Boken hittar sina läsare…

”Tack Sara Källström för boken som kom med posten idag! Tack för att du har skrivit denna viktiga bok! Tack för du gav min berättelse utrymme och hur du skickligt, varmt, varsamt och fint skrev ner mina ord och mina känslor i din bok. Vill verkligen rekommendera alla att läsa den. Oavsett om ni är eller varit drabbade eller inte alls. Ni har troligtvis någon i er familj eller bekantskapskrets som är/varit. Och tänk efter innan ni säger: När ska ni skaffa barn då? De orden gör gruvligt och smärtsamt ont för ett par som kämpar!”

”Hej. Din bok damp ner i lådan igår och nu har jag sträckläst den. Känner så väl igen mig.”

 

”Hej Sara. Jag blev rörd bara jag öppnade boken.Sen var det svårt att släppa den. Den var bra på många sätt och gav mig mycket att tänka på. Jag gissar att många med mig kommer känna lika. Tack att du skrivit boken och delat med dig av dina erfarenheter på ett fint, nära och proffsigt sätt.”

Det är så roligt att se att min bok ”När ska ni skaffa barn då? En bok om ofrivillig barnlöshet” har börjat hitta ut till sina läsare och här ovanför får ni ta del av några läsarkommentarerna. Jag tackar så hjärtligt för de värmande orden!

Erika Nygårds foto.

Kommentera