LAND har varit på besök… och marknadsföring är svårt.

Tidningen LAND besökte mig och oss för en tid sedan. Nu finns artikeln om mig och min bok ”När ska ni skaffa barn då? En bok om ofrivillig barnlöshet” att läsa på LAND:s hemsida. Läs den gärna och sprid i sociala medier.

http://land.se/halsa/endometrios-ledde-till-barnloshet/

Foto: Maria Hansson

Som egenutgivare (jag ger ut boken själv på mitt bokförlag Källström förlag) är det också jag som sköter all marknadsföring. Puh, vilket jobb det är! Jag skulle kunna lägga hur mycket tid som helst på att jaga tidningar, tv och radio i hopp om att någon vill intervjua mig och på så sätt sprida information om att min  bok finns på marknaden. De senaste veckorna har jag legat lågt, bestämt mig för att det är annat i livet som måste få ta tid. Nu är det dock dags att köra ett race igen och jag vore tacksam om du som följer mig vill hjälpa till att sprida ordet. Berätta för nära, kära, kollegor och bekanta. Jag tänker att alla, på något sätt, har någon koppling till ofrivillig barnlöshet och därför kommer få ut något av att läsa min bok (och dessutom vill jag ju att mina kartonger med böcker här hemma ska minska).

Du som ännu inte har köpt den kan beställa boken via min hemsida, skicka ett sms till 070-509 70 42 eller besöka någon av de stora bokhandlarna på nätet (Adlibris, Bokus och CDON).

Jag hoppas du ska finna läsningen intressant!

/ Sara

Kommentera