Skratt, gråt och litterär kraftinsats!

Det känns fantastiskt när läsare av boken ”Olivias nya skor” kommer fram och berättar om sin läsupplevelse. Förra helgen berättade en kvinna för mig att hon och hennes vuxna dotter brukar läsa boken högt för varandra och kikna av skratt när de försöker sig på att läsa på bjursmål.

För mig är det fantastiskt att höra! Det är precis det som jag vill ska hända när man läser boken. Samtal  och möten människor emellan. Jag tror att det är i samtalen och mötena som vi lär av varandra – i stort och smått.

Vid en annat tillfälle var det en läsare som berättade att hon började gråta så fort hon läste boken (och här kan det ju vara på sin plats att berätta att boken inte berör något direkt sorgligt eller svårt ämne) men bjursmålet melodi tycktes hos den läsaren väcka känslosamma minnen till liv. Jag tycker det är så otroligt fint att min bok kan locka fram känslor av olika slag hos läsarna!

Jag är ju rätt kass på att uppdatera blogg och sociala medier… Men i förra veckans Annonsbladet Falun så gick det att läsa om boken och min ”litterära kraftinsats” som de så fint kallar det. Följ bifogad länk och läs artikeln eller zooma in bilderna i det här inlägget. 

Boken köper du enklast när du besöker Konsum i Bjursås eller Handelsboden på Dössberget. Du kan också beställa den via min hemsida eller via messenger på Facebook.

Pris? 140 kronor + eventuell frakt om du inte bor i Bjurs.

Länk till Annonsbladets artikel om mig och boken:

https://annonsbladet.com/sara-har-skrivit-barnbok-pa-bjursmal/