Min barnbok ska bli sagostig!

 

”Olivias nya skor” ska bli sagostig!

Det känns fantastiskt roligt att min barnbok på svenska och bjursmål kommer att få en egen sagostig uppe på Dössberget i Bjursås. Projektet är ett samarbete med Bjursås Hembygdsförening och till min hjälp har jag min goda vän och tillika konstnär Linda Öberg. I hennes virrvarr av kreativa idéer vilar jag tryggt i att sagostigen kommer att bli en riktig lyckträff. Vi är i full gång med arbetet och vi siktar på att sagostigen, med alla dess spännande inslag, ska vara på plats och bjuda in till lek och upptäckarglädje i början av juli.

Projektet är ideellt och vi försöker i största möjliga mån skapa nytt av gammalt. Trots vår strävan att tänka återbruk och gratis så kostar det att bygga en sagostig. Om du känner att du kan och vill skänka en slant, liten eller stor, till arbetet med sagostigen så är du hjärtligt välkommen att delta i vår insamling. G¨å gärna in på Facebook och sök på insamlingen ”Sagostig på Dössberget” för mer information. Ja just det, vi har redan uppmärksammat av media. Tidningen ”Dalabygden” skrev om oss i senaste numret. Kul!

Här ser ni några fantastiska kreationer som Linda Öberg har skapat till sagostigen.

Artikeln i ”Dalabygden”. Zooma in och läs om v¨år sagolika sagostig!